Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Citeste mai mult

Politica de Cofidentialitate

Site-ul nostru colecteaza date cu caracter personal, numai cu acordul Clientului, in urmatoarele scopuri: validarea si expedierea comenzilor catre acesta, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau produsele achizitionate de catre acesta; transmiterea de newlettere, informatii despre promotii sau oferte speciale, in format exclusiv electronic; comunicarea cu acesta in chestiuni de Relatii cu Clientii.

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru noi și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.
 
Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Compania românească SC CMM INSPIRATION SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. 
 
SC CMM INSPIRATION SRL, 38435541, Ilfov, Popesti-Leordeni
 
Unde vă stocăm datele?
Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE)
 
Cine are acces la datele dumneavoastră?
Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara website-ul nostru. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai jos.
 
Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.
Datele oferite voluntar ( nume, prenume, telefon, adresa de email, CNP ) ( adica cele transmise prin plasarea unei comenzi ) temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).
 
Folosim datele pentru a emite factura fiscală, date ce vor ajunge ulterior și către departamentul nostru de contabilitate (AnContab SRL).
 
În privința datelor pe care ni oferi voluntar prin postarea unui comentariu la un articol de pe blog sau pe pagina unui produs de pe magazinul online, temeiul prelucrării este obligația noastră legală de a sprijini exercitarea dreptului de informare, dar și interesul nostru legitim de a oferi cititorilor blogului transparență și informare. Consimțământul tău nu este cerut în situația în care prelucrarea este necesară pentru efectuarea de demersuri pentru încheierea unui contract, îndeplinirea unei obligații legale sau interesul legitim.
 
În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul. Odată cu accesarea site-ului, îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării.
 
Care sunt drepturile dumneavoastră?
Dreptul la acces:  
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Ne puteti contacta pe email.
 
Dreptul la portabilitate: 
Ori de câte ori noi va prelucram datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.
 
Dreptul la rectificare:  
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.  Dacă aveți un cont in website-ul nostru puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.
 
Dreptul la ștergerea datelor: 
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate prin intermediul website-ului nostru, cu excepția următoarelor situații:
 
* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
* aveți o datorie neplătită la SC CMM INSPIRATION SRL, indiferent de metoda de plată;
* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
* datoria pe care o aveți la SC CMM INSPIRATION SRL a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;
* cererea dumneavoastră de acordare de credit a fost respinsă în ultimele trei luni;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.
 
Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:  
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în website-ul nostru. SC CMM INSPIRATION SRL nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.
 
Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct: 
Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.
 
Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:
 
* urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
* modificând setările contului dumneavoastră de pe website-ul nostru;
 
Dreptul la restricționarea prelucrării: 
Aveți dreptul să solicitați ca SC CMM INSPIRATION SRL să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:
 
* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim, SC CMM INSPIRATION SRL va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, SC CMM INSPIRATION SRL trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă SC CMM INSPIRATION SRL nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.
 
Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna pe adresa noastra de email menționând DPO în subiectul emailului.
 
Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:  
Dacă sunteți de părere că SC CMM INSPIRATION SRL vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.
 
Actualizări ale Notificării de confidențialitate:
S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.
 
CUMPĂRĂTURI ONLINE
De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona achizițiile online pe website-ul nostru, prelucrând comenzile și returnările prin intermediul serviciilor noastre online și vă vom trimite notificări privind starea livrării sau în cazul unor probleme privind livrarea articolelor dumneavoastră. Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona plățile. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală pentru cumpărături online și pentru a confirma adresa dumneavoastră partenerilor externi. 
Dorim să vă oferim diferite alternative de plată și vom efectua analize pentru a afla ce alternative de plată aveți la dispoziție, inclusiv istoricul plăților și verificări de credit. 
 
Ce tipuri de date cu caracter personal prelucrăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:
 
* informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
* informații despre plăți și istoricul plăților;
* informații despre credit;
* informații despre comenzi.
 
Dacă aveți un cont pe website-ul nostru, vă vom prelucra și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul sau calitatea de membru, cum ar fi: 
 
* contul sau codul de membru;
* istoricul comenzilor.
Puteți opta în legătură cu datele pe care le colectăm. Atunci când se solicită să furnizezi date cu caracter personal, poti refuza.
Dar dacă alegi să nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, există posibilitatea să nu poti obtine informatiile pe care le doresti ( de exemplu prin adaugarea unui comentariu la un produs sau prin transmiterea informatiilor dumneavoastra atunci cand plasati o comanda pe site )
--Numele și prenumele--
Cum iti folosim numele si prenumele? De ce?
Ca sa iti putem expedia coletele. Este necesar ca tu sa ne furnizezi anumite date personale pentru a ne putea onora contractul pe care il incheiem in momentul in care plasezi o comanda. Nu avem cum sa expediem coletele/produsele daca nu iti solicitam si nu folosim numele si datele tale de contact.
Pentru a te anunta care e statusul comenzii tale iti putem trimite mailuri, sms-uri sau notificari. Trebuie sa facem asta pentru a te putea anunta care e statusul comenzii tale.
Pentru a-ti putea oferi informatii despre anumite produse/servicii noi sau revenite in stoc. Iti trimtem aceste mailuri doar daca te abonezi la newsletterul nostru.
Pentru a detecta si pentru a preveni fraude Pentru a preveni folosirea datelor tale de catre alti utilizatori, e necesar sa iti trimitem mailuri pentru a-ti confirma identitatea.
Pentru a-ti arata reclame personalizate pe alte siteuri Ca sa poti vedea ultimele produse aparute sau pentru a-ti prezenta oferte pentru produsele care te intereseaza/pe care le-ai vizitat anterior.
Pentru a putea afla ce produse iti plac Pentru a fi siguri ca iti oferim o experienta personalizata cat mai placuta si ca iti dam informatii doar despre produsele care te intereseaza.
Asistență pentru clienți Folosim datele pentru a oferi servicii de relații cu clienții și servicii de asistență ( detalii ) fie direct, prin call center
 
Folosim datele pe care le colectăm pentru a furniza comunicări către tine și a le personaliza. De exemplu, vă putem contacta prin telefon sau e-mail sau prin alte mijloace pentru a vă informa când se termină un abonament, pentru a discuta despre contul de licențiere, pentru a vă anunța când sunt disponibile actualizări de securitate, pentru a vă aminti despre articolele rămase în coșul virtual de cumpărături, pentru a vă informa sau a vă întreba despre o cerere de de service, pentru a vă invita să participați la un studiu sau pentru a vă informa că sunt necesare acțiuni pentru a vă păstra contul activ.
Pentru frauda si preventie - Pentru a evita eventualele fraude avem nevoie de aceasta informatie de la tine.
Pentru a-ti putea trimite oferte personalizate de ziua ta.
--Informatii despre sex/gen--
Pentru a te directiona catre produsele care te intereseaza.
--Date legate de cardul tau--
Cum folosim datele legate de cardul tau? De ce?
Avem nevoie de numele titularului, numarul cardului, codul CVV si data expirarii pentru a procesa platile cu cardul. Aceste date sunt necesare pentru procesarea platii si pentru finalizarea comenzii.
Prevenirea si detectia fraudelor Pentru a preveni sau a detecta fraudele care te vizeaza pe tine sau care vizeaza siteul nostru - aceste date ne sunt necesare.
 
--Contul IBAN--
Cum folosim codul IBAN? De ce?
Iti putem solicita codul IBAN in caz ca vrei sa returnezi sau sa schimbi un produs. Pentru a putea achita suma pe care o datoram in caz de retur sau schimb de produse.